Wel of niet gaan kickboksen tijdens een hittegolf? Wat kun je het beste doen?

Op 11 januari zal La Taurina haar deuren openen aan De Binderij 51 in Literatuurwijk, Almere. Bij La Taurina kunnen dames kickboksen en werken aan kracht en techniek. Op dit moment zijn we nog heel hard aan het werk om alles voor deze datum af te hebben. Na de kerstvakantie verhuizen we de Girlzzz lessen van onze oude locatie bij Sportlab in Muziekwijk naar onze eigen locatie in Literatuurwijk.

Goed bereikbaar

Omdat we een grote focus hebben op jonge meiden hebben we bewust gekozen voor een locatie die goed bereikbaar is met het ov, maar ook op de fiets en met de auto. De bushalte Literatuurwijk-Midden waar M4 stopt is op 4 minuten loopafstand en de locatie bevindt zich midden in de woonwijk. Maar ook voor onze dames die met de auto komen is het pand erg goed bereikbaar.

Op de begane grond zullen er lessen worden gegeven op zachte matten. Boven zullen de coachingsgesprekken worden gehouden en wordt de administratie gedaan. Daarnaast stellen wij stageplekken beschikbaar voor de opleidingen Junior Accountmanager en Marketing & Communicatiemedewerker.

Samenwerking sportmasseur

Ook gaan we samenwerken met sportmasseur Hans Metselaar van HM Sportmassage. We gaan abonnementen aan bieden waarin de leden gebruik kunnen maken van sportmassage. Door sportmassage help je je spieren sneller te herstellen en voorkom je blessures. HM Sportmassage heeft in ons nieuwe pand een eigen praktijkruimte, zodat het eenvoudig is om na een intensieve workout hier gebruik van te maken.

Feestelijke opening

Op 11 januari zullen we een feestelijke opening houden. Van 11:00-16:00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen op onze nieuwe locatie. Neem je sportkleding mee, want je kunt meedoen aan verschillende workshops . Ook is er een demonstratie van de Sparbar, een bokstrainingsmiddel waarbij je je techniek en snelheid kunt uitdagen.

Sterke vrouwen

La Taurina is een merk voor sterke vrouwen. Met het kickboksen laten wij zowel aan jonge meiden als aan volwassen vrouwen zien dat je alles kunt bereiken als je maar in jezelf gelooft. Door kickboksen met lichamelijk contact blijf je jezelf uitdagen en wordt je technisch beter in de sport. Én het brengt je zoveel meer uit je comfortzone dan het trainen op alleen een bokszak, waardoor je mentaal veel meer groeit. Omdat we alleen met vrouwen trainen heb je fysiek gelijkwaardige sparringspartners wat bijdraagt aan een fijnere beleving van de sport.

Ben je geïnteresseerd om te komen trainen op onze nieuwe locatie? Dan ben je van harte welkom tijdens onze opening op 11 januari tussen 11:00 en 16:00 aan de Binderij 51 in Literatuurwijk, Almere. Op dit moment zijn we nog druk bezig achter de schermen met het vormgeven van de abonnementen en de lestijden. Wil je op de hoogte gehouden worden, kun je je hier inschrijven. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, krijg je een melding.

Tot snel

Team La Taurina

Recente blog artikelen

La Taurina op handelsmissie naar Suriname

La Taurina op handelsmissie naar Suriname

Van 2 t/m 5 november zouden wij deelnemen aan een handelsmissie naar Suriname. Tijdens het vierdaags programma zouden wij de mogelijkheid krijgen om ons bedrijf te presenteren op de United Caribbean Business Fair: de grootste zakenbeurs van de Guyana’s met 10.000...

Lees meer
Dé kickboksles voor vrouwen van La Taurina

Dé kickboksles voor vrouwen van La Taurina

Misschien is het je al opgevallen dat elke kickboksles voor vrouwen bij La Taurina een heel bijzondere naam heeft. In deze blog geven wij jou een kijkje achter de schermen en leggen we jou uit waar deze namen vandaan komen, wat ze betekenen en wat de lessen inhouden....

Lees meer