Het verhaal achter

La Taurina

La Taurina is opgericht in 2016 door Irina de Graaf samen met én voor haar dochter Isaura Ommen. Inmiddels is haar jongste dochter, Sequoia, ook deel van het team geworden.
* Volg ons op social media en blijf op de hoogte van challenges en meer.
van training naar de ring
Als kickbokser weet Irina als geen ander wat je er voor over moet hebben om in de ring te staan. Trainen, letten op je voeding en héél veel doorzettingsvermogen. En als moeder wil ze dit overbrengen aan haar kinderen. Ze heeft 3 kinderen, een zoon en 2 dochters. De meiden treden in haar voetsporen en kickboksen ook, ze leert hun de technieken. Maar voor Irina is die mindset niet alleen belangrijk voor in de ring, ook voor in het dagelijks leven. Je focussen op je doel, je niet in een hoekje laten drukken, goed nadenken over je volgende stappen en dat wil ze jou ook graag leren.
Missie
Bij La Taurina geloven wij dat jonge meiden en vrouwen alles in deze wereld kunnen bereiken, zolang zij maar de juiste motivatie en inspiratie hebben. Met kickbokslessen stomen wij hen optimaal klaar voor hun eigen toekomst. Onze eigen kledinglijn versterkt dit.
Visie

Zelfverzekerde jonge meiden en vrouwen die met een positieve mindset en flinke dosis doorzettingsvermogen hun beoogde doelen behalen!

“Door te zien wat voor kracht je hebt, zul je je mentaal sterker gaan voelen”

La Taurina komt recht uit het hart. La Taurina staat voor het weerbaar maken van meiden en vrouwen op zowel mentaal als fysiek vlak. La Taurina staat voor een combinatie van Isaura en Irina, het staat ook voor het sterrenbeeld, Stier, dat is de afbeelding die is gebruikt voor het logo. La Taurina is een voorbeeld van hoe je je doelen in het leven kunt bereiken. En ja, met het kickboksen erbij wordt je natuurlijk wel een echte bad ass meid, waar niemand meer omheen kan. Dus zie je iemand lopen in een La Taurina outfit, laat het dan duidelijk zijn dat zij het kaas niet van het brood laat eten. Dit is het verhaal van La Taurina, maar elk meisje, elke vrouw heeft haar eigen verhaal. En wij willen met deze verhalen de vrouwen de erkenning geven voor hun inspanningen in het leven en alles wat ze daardoor bereikt hebben. Maar ook als voorbeeld laten zien voor andere meiden en vrouwen om hun doelen te behalen. Bij La Taurina is de focus op doorzettingsvermogen en wordt kickboksen als middel gebruikt om je uit te dagen én voor het vergroten van de mentale weerbaarheid.