Waar vind je ons?
De Gym

Onze gym is gevestigd op bedrijventerrein De Binderij in Literatuurwijk.

* Volg ons op social media en blijf op de hoogte van challenges en meer.

“Wij hebben alle tools en ervaring om van jou een complete kickboks powervrouw te maken!”

De gym zelf is voorzien van vechtsportmatten waar de lessen op gegeven worden. Het is alleen toegestaan om deze matten op blote voeten te betreden. Er worden verschillende lessen gegeven en daarvoor gebruik gemaakt van 3 bokszakken, maar ook de Sparbar, een bokstrainingsmiddel waarbij je je techniek en snelheid kunt uitdagen. Omdat we alleen met vrouwen trainen heb je fysiek gelijkwaardige sparringspartners wat bijdraagt aan een fijnere beleving van de sport. We trainen alleen met vrouwen, maar niet afgesloten.

Boven is het kantoor voor de administratie waarvoor wij stageplekken beschikbaar hebben voor de opleidingen Junior Accountmanager en Marketing & Communicatiemedewerker. En waar de meiden in kleine groepen ons programma de La Taurina Legacy kunnen volgen.

Goed bereikbaar

Onze gym ligt centraal ten opzichte van Almere-Haven, Almere-Poort, Muziekwijk, Stedenwijk, Kruidenwijk en de Noorderplassen en is goed bereikbaar met het ov, maar ook op de fiets en met de auto. De bushalte Literatuurwijk-Midden waar M4 stopt is op 4 minuten loopafstand en de locatie bevindt zich midden in de woonwijk.

La Taurina Gym

De Binderij 51
1321 EG Almere
06 – 82 21 21 22

Merk voor sterke vrouwen!
La Taurina is een merk voor sterke vrouwen. Met het kickboksen laten wij zowel aan jonge meiden als aan volwassen vrouwen zien dat je alles kunt bereiken als je maar in jezelf gelooft. Door kickboksen met lichamelijk contact blijf je jezelf uitdagen en wordt je technisch beter in de sport. Én het brengt je zoveel meer uit je comfortzone dan het trainen op alleen een bokszak, waardoor je mentaal veel meer groeit. Ben je geïnteresseerd om te komen trainen in onze gym? Meld je dan snel aan voor een proefles.