Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gedreven trainsters. Daarnaast bieden wij ruimte aan stagiairs om zich zelf te ontwikkelen en werken wij met zelfstandige partners om ons aanbod te versterken.

Onze trainers

Irina de Graaf

Oprichter/Trainer

Ik ben ‘pas’ na mijn 30 e begonnen met kickboksen en heb inmiddels meerdere wedstrijden gevochten. Vorig jaar heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur behaald. Kickboksen staat ook voor strategisch na denken, weerbaarheid en uithoudingsvermogen, allemaal zaken die je ook in het dagelijks leven nodig hebt. Daar ligt in mijn lessen dan ook veel focus op, naast de techniek. 

Isaura Ommen

Vechter/Trainer

Ik kickboks al sinds ik 8 jaar oud ben. Het afgelopen jaar ben ik mij gaan verdiepen in het lesgeven en heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur gehaald. Doorzettingsvermogen en de techniek staat in mijn lessen centraal. Ik geef voornamelijk les aan de meiden op dinsdag en vrijdag. Wil jij ook werken aan je doorzettingsvermogen én je techniek? Kom gerust een keertje langs voor een proefles.

Janaika Leonora

Trainer

Ik volg de opleiding Bewegingsagogiek op het MBO in Almere en daarnast heb ik ook de opleiding tot kickboksinstructeur gedaan. Ik kickboks zelf al sinds ik 9 jaar oud ben en het is echt mijn passie om jong en oud deze passie mee te geven. Ik geef al ruim 2 jaar les en wil jou met alle liefde de juiste technieken en bewegingen leren zodat we samen het maximale uit jouw workout kunnen halen.

Angel Leysner

Marketing en Communicatie

Mijn naam is Angel Leysner, ik ben 19 jaar en loop stage bij La Taurina voor de opleiding Marketing en Communicatie. . Mijn hobby’s zijn koken, bakken, reizen, shoppen en met beauty dingen bezig zijn. Bij La Taurina hou ik me bezig met social media, content maken, blogs schrijven en campagnes opzetten.

Lina el Basraoui

Marketing en Communicatie

Mijn naam is Lina, ik loop stage bij La Taurina, dit doe ik voor mijn opleiding medewerker marketing en communicatie. Mijn hobby is koken en ik hou ervan om te shoppen en reizen naar verschillende landen. Bij La Taurina hou ik de de social media platformen en de ledenadministratie bij en schrijf ik interessante blogs.

Onze partners

Hans Metselaar

Mijn naam is Hans Metselaar en ik ben gediplomeerd sportmasseur, sinds januari 2020 ben ik gevestigd in de gym van La Taurina. Als sportmasseur kijk ik ook altijd naar blessurepreventie. Kickboksen staat niet in de top 10 van de meest blessuregevoelige sporten én je weerbaarheid wordt er groter van. Dat zie je terug bij La Taurina: mindset en weerbaarheid! Loop je alsnog tegen een blessure of pijntje aan, dan kan je altijd bij mij terecht.

Steven Ommen

Mijn naam is Steven Ommen . Ik woon in Almere en ben al bijna mijn hele leven met sport bezig. Voetbal, fitness en kickboksen. Ik was niet altijd even fit. Op een bepaald moment woog ik zelfs meer dan 100 kg. Juist omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik hoe ik jou het beste kan stimuleren en bovenal vind ik het enorm leuk om te doen.