Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gedreven trainsters. Daarnaast bieden wij ruimte aan stagiairs om zich zelf te ontwikkelen en werken wij met zelfstandige partners om ons aanbod te versterken.

Onze trainers

Irina de Graaf

Social Media/Trainer

Ik ben ‘pas’ na mijn 30 e begonnen met kickboksen en heb inmiddels meerdere wedstrijden gevochten. Vorig jaar heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur behaald. Kickboksen staat ook voor strategisch na denken, weerbaarheid en uithoudingsvermogen, allemaal zaken die je ook in het dagelijks leven nodig hebt. Daar ligt in mijn lessen dan ook veel focus op, naast de techniek. 

Isaura Ommen

Social Media/Trainer

Ik kickboks al sinds ik 8 jaar oud ben. Het afgelopen jaar ben ik mij gaan verdiepen in het lesgeven en heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur gehaald. Doorzettingsvermogen en de techniek staat in mijn lessen centraal. Ik geef voornamelijk les aan de meiden op dinsdag en vrijdag. Wil jij ook werken aan je doorzettingsvermogen én je techniek? Kom gerust een keertje langs voor een proefles.

Janaika Leonora

Trainer

Ik volg de opleiding Bewegingsagogiek op het MBO in Almere en daarnast heb ik ook de opleiding tot kickboksinstructeur gedaan. Ik kickboks zelf al sinds ik 9 jaar oud ben en het is echt mijn passie om jong en oud deze passie mee te geven. Ik geef al ruim 2 jaar les en wil jou met alle liefde de juiste technieken en bewegingen leren zodat we samen het maximale uit jouw workout kunnen halen.

Tevin Hok-A-Hin

Marketing en communicatie

Mijn naam is Tevin, ik ben 19 jaar oud en werk bij La Taurina als medewerker marketing en communicatie. Mijn hobby’s en vrijetijdsbesteding zijn fitness en kickboksen.Op deze manier kan ik mijn hobby combineren met werk waardoor ik veel plezier heb in wat ik doe.Bij La Taurina hou ik mij vooral bezig met de (social) media en promotie, zodat wij steeds meer mensen kunnen inspireren het uiterste uit hun leven te halen.

Hajar el Khayari

Marketing en communicatie

Mijn naam is Hajar el Khayari, ik loop stage bij La Taurina, dit doe ik voor mijn opleiding medewerker marketing en communicatie. Ik ben 17 jaar oud dat wil zeggen dat, social media  grote rol speelt in mijn generatie en in de nieuwe vorm van marketing. Mijn rol bij La Taurina is om zoveel mogelijk de stof die ik in theorie heb geleerd op school uit te oefenen en deze vervolgens in de praktijk uit te voeren.

Onze partners

Hans Metselaar

Mijn naam is Hans Metselaar en ik ben gediplomeerd sportmasseur, sinds januari 2020 ben ik gevestigd in de gym van La Taurina. Als sportmasseur kijk ik ook altijd naar blessurepreventie. Kickboksen staat niet in de top 10 van de meest blessuregevoelige sporten én je weerbaarheid wordt er groter van. Dat zie je terug bij La Taurina: mindset en weerbaarheid! Loop je alsnog tegen een blessure of pijntje aan, dan kan je altijd bij mij terecht.

Steven Ommen

Mijn naam is Steven Ommen . Ik woon in Almere en ben al bijna mijn hele leven met sport bezig. Voetbal, fitness en kickboksen. Ik was niet altijd even fit. Op een bepaald moment woog ik zelfs meer dan 100 kg. Juist omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik hoe ik jou het beste kan stimuleren en bovenal vind ik het enorm leuk om te doen.