Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gedreven trainsters. Daarnaast bieden wij ruimte aan stagiairs om zich zelf te ontwikkelen en werken wij met zelfstandige partners om ons aanbod te versterken.

Onze trainers

Irina de Graaf

Oprichter/Trainer

Ik ben ‘pas’ na mijn 30ste begonnen met kickboksen en heb inmiddels meerdere wedstrijden gevochten. Vorig jaar heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur behaald. Kickboksen staat ook voor strategisch na denken, weerbaarheid en uithoudingsvermogen, allemaal zaken die je ook in het dagelijks leven nodig hebt. Daar ligt in mijn lessen dan ook veel focus op, naast de techniek. 

Isaura Ommen

Vechter/Trainer

Ik kickboks al sinds ik 8 jaar oud ben. Het afgelopen jaar ben ik mij gaan verdiepen in het lesgeven en heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur gehaald. Doorzettingsvermogen en de techniek staat in mijn lessen centraal. Ik geef voornamelijk les aan de meiden op dinsdag en vrijdag. Wil jij ook werken aan je doorzettingsvermogen én je techniek? Kom gerust een keertje langs voor een proefles.

Steven Ommen

Trainer

Mijn naam is Steven Ommen . Ik woon in Almere en ben al bijna mijn hele leven met sport bezig. Voetbal, fitness en kickboksen. Ik was niet altijd even fit. Op een bepaald moment woog ik zelfs meer dan 100 kg. Juist omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik hoe ik jou het beste kan stimuleren en bovenal vind ik het enorm leuk om te doen.

Onze stagiairs

Ilse Boon La Taurina Stage Accountmanager Almere

Ilse Boon

(Internationaal) Accountmanagement

Mijn naam is Ilse, ik ben 19 jaar oud en woon in Almere. Ik heb een aantal jaar gedaan aan verdedigingssport en vond het erg leuk. Je zult mij tegenkomen bij La Taurina in de rol van Accountmanager. Mijn hobby’s zijn shoppen, bakken en beeldende kunst. Bij La Taurina hou ik mij bezig met La Taurina Legacy

Nick Gotje La Taurina Stage Accountmanager Almere

Nick Gotjé

(Internationaal) Accountmanagement

Mijn naam is Nick Gotjé, ik ben 23 jaar oud en woon in Almere. Ik doe de opleiding internationaal accountmanager niveau 4 op het ROC in Hilversum. In mijn vrije tijd houd ik van rusten, gamen, sporten of afspreken met vrienden. Bij La Taurina hou ik mij bezig met de webshop en het contact met verkopers en winkels.

Lacreshia Bouguenon La Taurina marketing stage Almere

Lacreshia Bouguenon

Marketing & Communicatie

Ik ben Lacreshia en ben 19 jaar oud. Ik woon in Almere. Ik doe aan fitness, omdat ik het belangrijk vind om in beweging te blijven, al is het maar 30 minuten en ik vind het leuk om dat met anderen te doen. Bij La Taurina hou ik de de social media platformen en de ledenadministratie bij en schrijf ik interessante blogs.

Onze partners

Ilse Boon La Taurina Stage Accountmanager Almere

Verstandig Gezond

Orthomoleculair Voedingsdeskundige

Mijn naam is Mary-Ann, eigenaar van mijn orthomoleculaire praktijk Verstandig Gezond en ik ga samen met jou werken aan een optimale gezondheid.