Kickboksen voor bedrijven

Het leukste en meest sportieve uitje voor jouw team!

Kickboksles voor uw medewerkers?

 

Een bedrijfsuitje organiseer je veelal met als doel  om je medewerkers een plezierige dag te bezorgen, collega’s beter te leren kennen en om een betere teambuilding te ontwikkelen. Het wordt meestal buiten het kantoor georganiseerd om even uit de alledaagse drukte te ontsnappen of even alle kwartaalcijfers te vergeten te ontsnappen. en om een betere teambuilding te ontwikkelen.

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je bedrijfsuitje aan het organiseren bent. Maar met een clinic van La Taurina kun je even ontsnappen aan de alledaagse druk op het werk, de kwartaalcijfers vergeten of gewoon je collega’s op een ander manier te leren kennen. Een kickboksclinic van La Taurina is een grote toegevoegde waarde als bedrijfsuitje. Ook kun je een clinic van La Taurina organiseren als aanvulling op je bestaande aanbod in de sportschool. Zo kun je variatie aanbieden in de lessen en je leden verrassen met een andere manier van sporten.

 

Meer informatie ontvangen over onze bedrijfsuitjes?

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor jouw bedrijfsuitje of wil je iets anders aanbieden op jouw sportschool? Vraag hier meer info aan over onze clinics.

 Laat uw medewerkers of leden op een laagdrempelige manier kennis maken met deze veelzijdige sport. Kickboksen biedt namelijk heel veel voordelen voor jong en oud.

Bij La Taurina hebben wij gediplomeerde trainers die er een bijzonder event van kunnen maken, waar alle deelnemers happy van worden.

Met onze gerichte aanpak leren wij de deelnemers de basistechnieken van het kickboksen. Daarom is een clinic bij La Taurina goed voor

Z

Teambuilding

Z

Fitte & gezonde medewerkers

Z

Een variërend aanbod

Z

Het afblazen van stoom na een werkdag

 

Het is een intensief en gevarieerd uitje, waarbij je spieren gebruikt waarvan je niet eens meer wist dat je ze had.

Twijfel je of dit geschikt is voor een zakelijk team uitje? Lees onze reviews!

Kickboksclinic in actie

Bekijk hier de foto’s en ontdek zelf hoe leuk kickboksen voor jouw bedrijf kan zijn

Benieuwd wat La Taurina voor jouw bedrijf kan betekenen?

Leer kickboksen bij La Taurina en ontdek hoe wij kickboksen inzetten als basis om sterke vrouwen te creëren.

Wat zeggen deelnemers over La Taurina?