Kickboksles voor scholen

Laat kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier kennis maken met kickboksles

Kickboksles tijdens de gymles of als naschoolse activiteit?

We leven in een maatschappij die soms oppervlakkig, snel en hard kan zijn. Tegelijkertijd vormen zelfverzekerdheid en een positieve mindset een must voor opgroeiende kinderen en jongeren in deze context. Helaas krijgt niet ieder individu dit van huis of vanuit de directe omgeving mee.

Met de clinics van La Taurina, waarin kickboksen centraal staat, beïnvloeden we deze aspecten wel op een positieve manier. Ons lesprogramma is zo ontwikkeld dat de leerlingen mentaal sterker en meer zelfbewust worden, maar ook steviger in hun schoenen staan.

Een kickboksclinic van La Taurina is een grote toegevoegde waarde tijdens de gymles of als naschoolse activiteit. Hierdoor kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met deze veelzijdige sport. Kickboksen biedt namelijk heel veel voordelen voor kinderen van alle leeftijden. Bij La Taurina hebben wij de ervaring met kinderen van de BSO vanaf 4 jaar, leerlingen van het basisonderwijs, speciaal onderwijs, middelbaar onderwijs, maar zelfs ook het hoger onderwijs. Door onze gerichte aanpak leren wij de leerlingen de basistechnieken van het kickboksen. Hierdoor zullen ze werken aan

Z

Zelfvertrouwen

Z

Kracht & motoriek

Z

Weerstand

Z

Doelen stellen


Daarnaast leren wij ze omgaan met discipline en bieden hen een uitlaadklep.

Ben je op zoek naar een leuke invulling van de gymles of een naschoolse activiteit? Vraag hier meer info aan over onze clinics. En wie weet mogen jouw leerlingen binnenkort ook een mooi La Taurina certificaat in ontvangst nemen.

Kickboksclinic in actie

Bekijk hier de foto’s en ontdek zelf hoe leuk kickboksen voor jouw bedrijf kan zijn

Ben je benieuwd wat La Taurina bij jou op school kan betekenen?

Laat leerlingen kickboksen bij La Taurina en ontdek hoe wij kickboksen inzetten als basis om een sterke mindset te creëren.

Wat zeggen deelnemers over La Taurina?