La Taurina

Legacy

De Legacy is het coachingsprogramma voor jonge meiden van La Taurina. In de Legacy maken de deelnemers een ontdekkingsreis naar zichzelf. Door opdrachten te maken leren ze zichzelf beter kennen, wat een belangrijke basis is om stevig in je schoenen te kunnen staan. Zo werken ze in de Legacy aan het mooiste product wat je kunt ontwikkelen: en dat ben je zelf!

Waarom La Taurina Legacy

De weg van jong meisje naar volwassen vrouw is niet zonder hobbels. Sterker nog, de hobbels worden steeds groter. Invloeden vanuit Social Media kunnen een enorme deuk geven aan het zelfbeeld en schaden het zelfvertrouwen. Omdat de ontwikkeling van meiden in de puberteit anders verloopt dan bij jongens, is het essentieel om meiden op een andere manier te ondersteunen. Uit recent onderzoek blijkt dat een steeds groter wordende groep jonge meiden hulp nodig heeft bij de ontwikkeling in hun puberteit.

Door praktijkervaringen, maar ook ontwikkelingen uit diverse coachingsprogramma’s  en gesprekken met deskundigen hebben wij bij La Taurina een vertaling gemaakt wat heeft geleid tot een programma om jonge meiden te ondersteunen in deze ontwikkeling.

Hoe pakken wij dat aan?

Met behulp van ons interactieve werkboek gaan we werken aan verschillende aspecten die een rol spelen in het leven van meiden in de leeftijdscategorie 12 jaar t/m 20 jaar. Het werkboek sluit naadloos aan op de wereld en lifestyle van deze specifieke doelgroep. Daarnaast werken we ook met video’s, zodat het interessant blijft . Ons lesmateriaal helemaal ingesteld op meiden van deze tijd. Door ook opdrachten te geven, bieden we een boeiend en interactief programma.

La Taurina is een merk voor sterke meiden. Wij gebruiken kickboksen als basis om sterke meiden te creëren. De sterke meiden en het kickboksen komen als rode draad terug in het werkboek, dat wil echter niet zeggen dat het alleen om het kickboksen gaat.

Wat gaan we doen?

We gaan werken aan de volgende onderwerpen Wie ben je? Zelfbeeld, Zelfvertrouwen, Grenzen stellen, Mindset, Succes, Eigen verantwoording,  Voeding, Financieel, Social Media,  Doelen stellen, Toekomst en Presenteren.

Het doel is om de deelneeemsters een stevige basis mee te geven en een zaadje te planten, waardoor er meer zelfverzekerde jonge meiden en vrouwen met een positieve mindset en flinke dosis doorzettingsvermogen hun beoogde doelen behalen!

Interesse?

Vul hier het contactformulier in voor meer info.