Partner
Steven Ommen
Mijn naam is Steven Ommen . Ik woon in Almere en ben al bijna mijn hele leven met sport bezig. Voetbal, fitness en kickboksen. Ik was niet altijd even fit. Op een bepaald moment woog ik zelfs meer dan 100 kg. Juist omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik hoe ik jou het beste kan stimuleren en bovenal vind ik het enorm leuk om te doen.
gediplomeerde padstrainer

Mijn naam is Steven Ommen ik ben een ervaren en gediplomeerde padstrainer en ben al bijna mijn hele leven met sport bezig. Voetbal, fitness en kickboksen. Ik was niet altijd even fit. Op een bepaald moment woog ik zelfs meer dan 100 kg. Maar ik besloot dat ik wel fit wilde zijn. Een balletje trappen met mijn kinderen, een stukje fietsen. Naast dat het goed is voor je gezondheid, voel je je hierdoor een stuk vitaler. Ik ging wat aan mijn conditie én mijn voeding doen en viel ruim 25 kg af. Wat je hiervoor nodig hebt is een goede motivatie en begeleiding. Omdat ik het zelf heb meegemaakt , te zwaar zijn en het afvallen, weet ik hoe ik jou het beste kan stimuleren en bovenal vind ik het enorm leuk om te doen.

Met Bommen Bootcamp combineren we het kickboksen met bootcamp trainingen. Het is erg explosief. De groep is heel erg geschikt als familie bootcamp. Bij Bommen trainen er veel vaders en moeders met hun kinderen. Zo blijf je als gezin samen lekker in beweging.Kom je ook een keer langs bij onze training? Op woensdag van 19-20 en zondag van 10-11 op de De Binderij, Literatuurwijk in Almere. Dan gaan we ervoor zorgen dat ook jij je fit gaat/blijft voelen.

Explosieve trainingen met Bommen Bootcamp