Trainer
Isaura Ommen
Hi! Mijn naam Isaura Ommen. Ik kickboks al sinds ik 8 jaar oud ben. Samen met Irina en Janaika heb ik heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur gehaald. Sinds kort geef ik les bij La Taurina. Ik geef de les aan meisjes van 7 tot 12 jaar op dinsdag en vrijdag.
Fighter en trainer

Ik geef de les aan meisjes van 7 tot 12 jaar op dinsdag en vrijdag. Ook vecht ik zelf wedstrijden. Ik heb er hard voor moeten werken om dit te kunnen doen. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk doorzettingsvermogen is. In mijn lessen let ik vooral op het doorzettingsvermogen. Dit doe ik door moeilijke of lange combinaties uit te leggen.

Doorzettingsvermogen en de techniek staat in mijn lessen centraal.

Hierbij is het belangrijk dat je laat zien dat je heel goed je best doet om hem te begrijpen en technisch goed uit te voeren. En niet zo maar opgeeft. Dat is niet alleen belangrijk om te leren in het kickboksen, maar ook op andere momenten in je leven. Denk jij dat dat mijn lessen jou leuk gaat vinden? Ben je bereid om alles te geven? Meld je dan aan voor een proefles. Ik zie je heel graag in de les.

Liefs Isaura.