Trainer
Irina de Graaf
Ik ben al geruime tijd actief in het kickboksen en heb ook meerdere wedstrijden gevochten. In 2019 heb ik mijn diploma tot kickboksinstructeur behaald. Kickboksen staat ook voor strategisch na denken, weerbaarheid en uithoudingsvermogen, allemaal zaken die je ook in het dagelijks leven nodig hebt. Daar ligt in mijn lessen dan ook veel focus op, naast de techniek. Wil je net zo jong als ik in het leven staan? Ik heb de ultieme test voor je! Meld je snel aan voor een les.
Fighter en trainer

Mijn naam is Irina de Graaf. Ik ben al geruime tijd actief in het kickboksen en heb ook meerdere wedstrijden gevochten. Ik heb laten zien dat het NOOIT te laat is om nieuwe doelen te behalen, Ik heb zelfs wedstrijden gewonnen op technisch knock out. Kickboksen betekent voor mij veel meer dan een sport.

Je leert als je in de ring staat heel strategisch na te denken. Je moet snel kunnen reageren, bepalen welke positie je neemt in de ring. Je wordt er enorm weerbaar van, want het is niet niks om te weten dat je elk moment een stoot kunt krijgen, maar juist dat maakt je sterk, Daarom vind ik het veel mooier om met elkaar te trainen dan alleen op een bokszak, je leert er zo veel meer van.

Je hoeft niet veel kracht te gebruiken als je de juiste techniek uitvoert

In 2017 ben ik begonnen om mijn passie over te brengen op anderen en merkte ik dat ik het lesgeven ook heel erg leuk vond. 2 jaar later heb ik het diploma tot kickboksinstructeur behaald Wil je het meeste uit je workout halen, dan is de juiste techniek de sleutel! Je hoeft niet veel kracht te gebruiken als je de juiste techniek uitvoert en zo beperk je ook de kans op blessures. In mijn lessen staat, naast de techniek het uithoudingsvermogen centraal. Wil jij je uithoudingsvermogen op de proef stellen? Kom maar langs, ik heb de ultieme test voor je!

Grtzzz Irina