Office
Lacreshia Bouguenon
Ik ben Lacreshia sinds februari loop ik stage bij La Taurina voor de opleiding Marketing en Communicatie. Ik vind het mooi hoe La Taurina voor de jonge dames en vrouwen staat. Jonge dames en vrouwen moeten voor zichzelf kunnen opkomen en zelfvertrouwen hebben. Ik wil graag iets betekenen voor La Taurina en de doelgroep.
Marketing & Communicatie

Ik ben Lacreshia en ben 19 jaar oud. Ik woon in Almere bij mijn vader. Ik heb een broertje en een zusje. Sinds 2 jaar doe ik aan fitness, omdat ik het belangrijk vind om in beweging te blijven, al is het maar 30 minuten en ik vind het leuk om dat met anderen te doen. Ik werk ook in een sportschool, dat is ook handig, dan kan ik na mijn werk even gaan trainen.

Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op ROC Poort. Na het MBO ga ik naar het HBO. Later zou ik graag willen ondernemen of in een groot marketing bedrijf willen werken. Daarom lijkt het mij verstandig om een goede HBO opleiding te volgen.

Sinds februari loop ik stage bij La Taurina. Ik vind het mooi hoe La Taurina voor de jonge dames en vrouwen staat. Jonge dames en vrouwen moeten voor zichzelf kunnen opkomen en zelfvertrouwen hebben. Heb je dat (nog) niet? Doe een keer mee bij La Taurina! Vroeger als klein meisje had ik heel weinig zelfvertrouwen. Hoe ouder ik word, hoe zekerder ik ben van mijzelf door in de spiegel te kijken en tegen mezelf zeggen dat ik er goed uit zie

Aandacht voor de ladies!

Ik kwam La Taurina tegen op stagemarkt. Dat het een kickboksschool is gericht op meisjes en vrouwen sprak mij aan. Aandacht naar de ladies. Het lijkt mij ook lastig om te sparren tegen een man die 2 keer groter dan je is. Lijkt niet zo fijn. Ik wil graag iets betekenen voor La Taurina en de doelgroep. Mijn kennis op het gebied van Marketing en Communicatie wil ik graag inzetten en delen. Maar ik moet ook nog veel leren en dat hoop ik hier bij La Taurina te kunnen doen.

Ik zit boven bij La Taurina op kantoor, misschien komen we elkaar wel tegen.