Partner
Mary-Ann Gerding
Hi! Mijn naam is Mary-Ann, eigenaar van mijn orthomoleculaire praktijk Verstandig Gezond en ik ga samen met jou werken aan een optimale gezondheid. Na mijn eigen ziekteperiode heb ik m'n weg naar gezondheid bewandeld; met vallen en opstaan heb ik veel do's en don't's geleerd over gezondheid. Ik heb diverse orthomoleculaire opleidingen en cursusssen afgerond. Hiermee en met mijn eigen opgedane ervaring en kennis help ik nu anderen om gezondheidsklachten bij de bron aan te pakken, in plaats van enkel het bestrijden van symptomen.
Gezondheid is a way of life, er is geen quick fix.

In mijn praktijk help ik mensen met verschillende gezondheidsklachten door op zoek te gaan naar de oorzaak van een probleem en dat vervolgens aan te pakken.
Denk hierbij aan klachten zoals: huidklachten/eczeem, burn-out & stress, spijsverterings- en darmklachten, hormonale klachten en hoge bloeddruk.

Dit doe ik door jou te adviseren met betrekking tot:

  • aanpassing van voeding
  • doseren van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen (geen synthetische) om tekorten aan te vullen
  • stress reductie
  • beweging
Samen met La Taurina, gaan we aan de slag om , al dan niet preventief, naar een optimale gezondheid en aan een top weerstand te werken.

Meten is weten
Maar wat is momenteel je huidige gezondheidsstatus?
Om daar achter te komen kun je gebruik maken van de EMB Test. Dit staat voor Energetisch Morfologisch Bloedtest.
Door middel van de testuitslag heb je een nulmeting van je gezondheid. Met behulp van deze nulmeting kunnen we gericht aan de slag gaan met het optimaliseren van je gezondheid

Hoe werkt de EMB Test?
Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je een uitgebreid overzicht van de huidige conditie van je lichaam. Denk hierbij aan symptomen zoals vitamines- en mineralentekortenvoedselgevoeligheden, aanwezigheid van parasieten, schimmels en/of bacteriën, de toxische belasting, een hormonale disbalans, de hoogte van stresswaarden en nog veel meer.

Er wordt dankzij de EMB Test duidelijk welke specifieke klachten/symptomen het eerste aangepakt moet worden voor we verder kunnen met de overige klachten.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op!
Lieve groet,

Mary-Ann