Office
Nick Gotjé
Mijn naam is Nick Gotjé, ik ben 23 jaar oud en woon in Almere. Ik doe de opleiding Internationaal Accountmanager op het ROC in Hilversum. De stage bij La Taurina sprak mij aan door het verhaal dat achter het bedrijf zit. Ik verwacht bij La Taurina mijn vaardigheden als accountmanager te verbeteren en hecht waarde aan de visie en missie van het bedrijf.
Internationaal Account manager

Mijn naam is Nick, ik ben 23 jaar oud en woon in Almere. Ik doe de opleiding internationaal accountmanager niveau 4 op het ROC in Hilversum. In mijn vrije tijd houd ik van rusten, gamen, sporten of afspreken met vrienden. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding waarbij ik in het laatste half jaar stage moet lopen.

Ik ben op deze stage gekomen door te zoeken naar gerelateerde stages op stagemarkt.nl. De stage bij La Taurina sprak mij aan door het verhaal dat achter het bedrijf zit. Ook de persoonlijke benadering sprak me erg aan. Het is geen groot bedrijf net als Bol.com of CoolBlue, ik denk dat ik hier meer persoonlijke aandacht kan krijgen.

Ik denk dat ik hier meer persoonlijke aandacht kan krijgen

Ik verwacht bij La Taurina mijn vaardigheden als accountmanager te verbeteren, zoals nieuwe termen leren, doelen stellen en SMART werken te verbeteren, maar ook vaardigheden te verkrijgen zoals mindset en doorzettingsvermogen. Met de vaardigheden die ik al bezit wil ik graag La Taurina helpen met problemen waar zij mogelijk tegen op lopen.

Verder wil ik ook mijn mening geven over verschillende onderwerpen om hopelijk verbeteringen te maken. De missie van La Taurina is om kickboks lessen te gebruiken als een tool om vrouwen klaar te stomen voor een goede toekomst. De visie is vrouwen met doorzettingsvermogen en een positieve mindset die hun beoogde doelen kunnen behalen. Ik hecht daar ook waarde aan en daarom pas ik goed bij La Taurina.