Office
Ilse Boon
Mijn naam is Ilse, ik ben 19 jaar oud en woon in Almere. Ik heb een aantal jaar gedaan aan verdedigingssport en vond het erg leuk. Je zult mij tegenkomen bij La Taurina in de rol van Accountmanager. Door stage te lopen doe ik veel ervaring op in de praktijk. Door dingen uit te proberen, fouten te maken en evalueren kun je dingen echt goed leren. Ik ben leergierig, gedreven en nauwkeurig. Ik pas ik bij het bedrijf omdat ik ambitieus ben en het belangrijk vind om de missie van La Taurina over te brengen.
Internationaal Account manager

Mijn naam is Ilse en ik loop stage bij La Taurina voor de opleiding International accountmanagement. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Almere. Ik woon met mijn vader, moeder, zusje, broertje en twee katten. Mijn hobby’s zijn shoppen, bakken en beeldende kunst.

Het lijkt mij erg bijzonder om vrouwen te ondersteunen en iets voor ze te kunnen betekenen. Ik heb een aantal jaar gedaan aan verdedigingssport en vond het erg leuk. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding International accountmanagement in Hilversum. Ik wil na mijn opleiding naar het HBO om International business te studeren. Door stage te lopen doe ik veel ervaring op in de praktijk, waardoor ik meer inzicht creëer waar ik veel aan heb voor mijn toekomstige studie en carrière. Ik hoop te leren om mijn communicatieve vermogen op professioneel gebied te verbreden.

Door uitproberen, fouten maken en evalueren kun je dingen echt goed leren.

Mijn leerdoel is om meer initiatief te kunnen tonen en te leren hoe een accountmanager te werk gaat.  Ik denk dat door stage te lopen bij La Taurina, ik dat kan leren en dit uiteindelijk kan toepassen in mijn toekomstige carrière. Ik verwacht meer kennis op te kunnen doen in het bedrijfsleven en meer inzicht te creëren in mijn toekomstige beroep of werkveld. Ik denk dat ik meer inzicht krijg over de relatie tussen mijn opleiding en praktijk.

Als stagiaire krijg je de kans om echt te leren. Door dingen uit te proberen, fouten te maken en evalueren kun je dingen echt goed leren. Tijdens mijn stage kan ik mijn opleiding toepassen in de praktijk.

Ik denk dat ik bij het bedrijf pas omdat ik ambitieus ben en het belangrijk vindt om de missie van La Taurina over te brengen. Omdat ik tijdens mijn opleiding veel onderzoek heb moeten doen kan ik dit toepassen in praktijk. Ik ben leergierig, gedreven en nauwkeurig. Ik kan dingen in het bedrijf bekijken als klant en hoop uiteindelijk zoveel mogelijk vrouwen te helpen met ondersteuning waar nodig is.