Partner
Hans Metselaar
Mijn naam is Hans Metselaar en ik ben gediplomeerd sportmasseur, sinds januari 2020 ben ik gevestigd in de gym van La Taurina. Als sportmasseur kijk ik ook altijd naar blessurepreventie. Kickboksen staat niet in de top 10 van de meest blessuregevoelige sporten én je weerbaarheid wordt er groter van. Dat zie je terug bij La Taurina: mindset en weerbaarheid! Loop je alsnog tegen een blessure of pijntje aan, dan kan je altijd bij mij terecht.
Topsport vereist optimale begeleiding

Mijn naam is Hans Metselaar en ik ben gediplomeerd sportmasseur. Ik ben getrouwd met Irma en vader van 2 jong volwassenen, Erik 21 (werkt) en Roos 19 (studeert).Na mijn periode bij de marine ben ik vanzelf de ICT ingerold en heb ik gewerkt voor mooie bedrijven zoals RVS Verzekeringen, NS, ABP, ABNAMRO Bank. In november 2017 heb ik het roer omgegooid en ben ik fulltime gestart met HM Sportmassage en sinds januari 2020 ben ik gevestigd in de gym van La Taurina.
Het afgelopen jaar ben ik mij meer gaan verdiepen in blessurepreventie en heb daarvoor aanvullende cursussen gedaan zoals Orthopedische Revalidatie en Sportmanipulatie, Sportmanipulatie is een behandelmethode die zich bezighoudt met klachten aan het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom en gewrichten. En dat sluit weer naadloos aan bij Orthopedische Revalidatie.
Kickboksen is een all round sport, zowel conditioneel als fysiek. In mijn jonge jaren heb ik zelf aan wedstrijdjudo gedaan, winnen was toen belangrijk maar vooral respect voor je tegenstander stond voorop. Zoals winnen een mindset is, is trainen en respect voor je tegenstander dat ook. Je weerbaarheid wordt er groter van en dat is wat ik als 1ste hoor bij La Taurina: mindset en weerbaarheid!
Als sportmasseur kijk ik ook altijd naar blessurepreventie en kickboksen staat niet in top 10 van de meest blessuregevoelige sporten. De sportster zal er wel rekening mee moeten houden dat het een contactsport is, dus tussen kracht en lenigheid zal een goede balans moeten zijn.
Loop je dan alsnog tegen een blessure of pijntje aan, dan kan je altijd bij mij terecht.

Bij HM Sportmassage ben je in vertrouwde handen!