Het verhaal van
Janaika Leonora
Ik ben Janaika Leonora, ik ben geboren op 28 juni 2001 en woon in Lelystad. Ik volg de opleiding Bewegingsagogie op het MBO college Almere-Poort. Ik begin volgend schooljaar aan mijn 3e leerjaar, vroeger zou ik zeggen dat ik niet graag naar school zou gaan maar nu ga ik juist met plezier naar school omdat ik weet waarvoor ik het doe en een doel voor ogen heb.
Vier het leven want elke dag is een cadeautje

Mijn droom is om uiteindelijk mensen met een beperking zowel lichamelijk als geestelijk te kunnen laten sporten. Ik sport zelf ook super graag want daar kan ik al mijn emoties en gevoel in kwijt, en juist daarom wil ik iedereen de kans geven om te kunnen sporten omdat ik ervan overtuigd ben dat het niet alleen goed is voor je lichaam maar ook voor de geest. De sport die mijn liefde heeft veroverd is kickboks ik beoefen deze sport als sinds dat ik 10 ben. Ik kan hier alles in kwijt, al mijn emoties en gedachtes.

Ik zou graag in de toekomst een voorbeeld willen zijn voor vrouwen, zodat ik ze kan laten zien dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen als ze er maar voor gaan. En dat ze zich niets wijs moeten laten maken, want zolang je iets echt wil kun je het ook bereiken zelfs in een mannenwereld. Daarom is mijn quote ook, ladies can do it even better in broken heels!!

"Ladies can do it even better in broken heels!!!  "

Ik heb een hekel aan mensen die je vertellen dat je iets niet kunt of ooit zal kunnen bereiken. Dat is het ergste gevoel dat iemand je kan geven, zo is er ooit tegen mij gezegd dat ik nooit hoger dan een basisopleiding zou behalen (Lwoo & niveau 2). Dit gaf mij het gevoel dat ik nooit goed genoeg was en dat ik nooit slim genoeg zal zijn om een hoog niveau te kunnen behalen. Nu kan ik met trots aan iedereen laten zien dat ik het wel kan en het zelfs beter doe tegen alle verwachtingen in. Ik zal in 2022 mijn Bewegingsagogie niveau 4 diploma behalen

Als tip wil ik meegeven dat je ten alle tijden moet luisteren naar je hart en je dromen uit te laten komen. Zoek altijd de positiviteit op laat je motiveren en inspireren door de mensen om je heen. Ik vind mijn motivatie en inspiratie in La Taurina. Ik wil dit graag delen met de hele wereld! Want ik hoop dat alle vrouwen er net zoveel steun uit kunnen halen zoals ik dat kan.