La Taurina

Pentaurina

PENTAURINA is een programma van La Taurina. PENTAURINA staat voor de 5 elementen wij gebruiken om succesvol te zijn; Mindset, Doorzettingsvermogen, Zelfvertrouwen, Weerbaarheid, Succes. Door het aan passen van jouw mindset zul je doorzettingsvermogen creëren, het doorzetten vergroot jouw zelfvertrouwen, waardoor je veel weerbaarder wordt. Dit alles resulteert in succes, waardoor je mindset nog meer aanpast en alles in een opwaartse spiraal groter wordt, je mindset wordt steeds sterker en je successen steeds groter.

In deze training leren we jou hoe je dat het beste kunt toepassen. Naast PENTAURINA hebben we de La Taurina Legacy, een 12 weeks coachingstraject om jonge meiden (12-22 jaar) te stimuleren in hun ontwikkeling. De POWER UP! is daar de 1-daagse training van.

Suriname

In September 2024 zullen wij een aantal workshop geven in Paramaribo. Je kunt hieronder al en pre-subscribtion doen, dan houden wij je op de hoogte van de workshops, data en locatie.

De workshop zal 4 uur duren.

Kosten van de workshop € 200,-

*Als je tijdens het Healthy Wealthy event het werkboek aanschaft, betaal je slecht € 175,-

 

Door praktijkervaringen, maar ook ontwikkelingen uit diverse coachingsprogramma’s  en gesprekken met deskundigen hebben wij bij La Taurina een vertaling gemaakt wat heeft geleid tot een programma om vrouwen te ondersteunen in deze ontwikkeling.

Wat gaan we doen?

We gaan werken aan de volgende 5 elementen Mindset, Doorzettingsvermogen Zelfvertrouwen, Weerbaarheid en Succes.

Het doel is om de deelneemsters een stevige basis mee te geven en een zaadje te planten, waardoor er meer zelfverzekerde vrouwen met een positieve mindset en flinke dosis doorzettingsvermogen hun beoogde doelen behalen!

Interesse?

Vul hier het contactformulier in voor meer info.

Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Door het versturen van dit formulier heeft u een betalingsverplichting. U krijgt een factuur met betaallink die voldaan dient te zijn vóór aanvang van de workshop