Hey girl!

Leuk dat je een kijkje neemt!

Meld je hieronder snel aan voor een van de proeflessen op zondag 23 januari 2021

 

Samenwerking sportmasseur

Ook gaan we samenwerken met sportmasseur Hans Metselaar van HM Sportmassage. We gaan abonnementen aan bieden waarin de leden gebruik kunnen maken van sportmassage. Door sportmassage help je je spieren sneller te herstellen en voorkom je blessures. HM Sportmassage heeft in ons nieuwe pand een eigen praktijkruimte, zodat het eenvoudig is om na een intensieve workout hier gebruik van te maken.

Feestelijke opening

Op 11 januari zullen we een feestelijke opening houden. Van 11:00-16:00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen op onze nieuwe locatie. Neem je sportkleding mee, want je kunt meedoen aan verschillende workshops . Ook is er een demonstratie van de Sparbar, een bokstrainingsmiddel waarbij je je techniek en snelheid kunt uitdagen.

Sterke vrouwen

La Taurina is een merk voor sterke vrouwen. Met het kickboksen laten wij zowel aan jonge meiden als aan volwassen vrouwen zien dat je alles kunt bereiken als je maar in jezelf gelooft. Door kickboksen met lichamelijk contact blijf je jezelf uitdagen en wordt je technisch beter in de sport. Én het brengt je zoveel meer uit je comfortzone dan het trainen op alleen een bokszak, waardoor je mentaal veel meer groeit. Omdat we alleen met vrouwen trainen heb je fysiek gelijkwaardige sparringspartners wat bijdraagt aan een fijnere beleving van de sport.

Ben je geïnteresseerd om te komen trainen op onze nieuwe locatie? Dan ben je van harte welkom tijdens onze opening op 11 januari tussen 11:00 en 16:00 aan de Binderij 51 in Literatuurwijk, Almere. Op dit moment zijn we nog druk bezig achter de schermen met het vormgeven van de abonnementen en de lestijden. Wil je op de hoogte gehouden worden, kun je je hier inschrijven. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, krijg je een melding.

Tot snel

Team La Taurina