Het verhaal van
Irina
de Graaf

Mijn naam is Irina de Graaf. Ik ben ‘pas’ na mijn 30ste begonnen met kickboksen. Daar waar sommigen mij te oud vonden voor de sport heb ik laten zien dat het NOOIT te laten is om nieuwe doelen te behalen. Ik heb inmiddels meerdere wedstrijden gevochten en zelfs gewonnen op technisch knock out.

Meer dan een sport…
Kickboksen betekent voor mij veel meer dan een sport. Je leert als je in de ring staat heel strategisch na te denken. Je moet snel kunnen reageren, bepalen welke positie je neemt in de ring. Je wordt er enorm weerbaar van, want het is niet niks om te weten dat je elk moment een stoot kunt krijgen, maar juist dat maakt je sterk, Daarom vind ik het veel mooier om met elkaar te trainen dan alleen op een bokszak, je leert er zo veel meer van. In 2017 ben ik begonnen om mijn passie over te brengen op anderen en merkte ik dat ik het lesgeven ook heel erg leuk vond. 2 jaar later heb ik het diploma tot kickboksinstructeur behaald Wil je het meeste uit je workout halen, dan is de juiste techniek de sleutel! Je hoeft niet veel kracht te gebruiken als je de juiste techniek uitvoert en zo beperk je ook de kans op blessures. In mijn lessen staat, naast de techniek het uithoudingsvermogen centraal. Wil jij je uithoudingsvermogen op de proef stellen? Kom maar langs, ik heb de ultieme test voor je!