De maand van het-sterrenbeeld Stier (Taurus) (La Taurina 😊)

De maand van het sterrenbeeld Stier is net begonnen en misschien was het jou al opgevallen, maar het logo van La Taurina is een briesende stier. In dit blog vertellen we jou waar dat logo vandaan komt en wat het betekent.

Sterrenbeeld stier

De Stier is het tweede teken uit de dierenriem, het astrologisch teken of sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 april en 20 mei. De Latijnse naam van dit sterrenbeeld is Taurus. Misschien gaat er nu wat dagen. In de astrologie wordt het beschouwd als een vrouwelijk teken, maar dat zagen we niet zo erg terug in de naam dus hebben we er Taurina van gemaakt, dat klinkt al een stuk vrouwelijker.

Een beetje eigenwijs

De eigenschappen van het sterrenbeeld Stier zijn standvastig, volhardend en eigenwijs, maar een Stier is ook erg betrouwbaar en heeft lichamelijke kracht. Dit zijn bij uitstek dé eigenschappen van ons lifestyle merk. Onze slogan is dan ook ‘Success is not an ambition, it’s a lifestyle’ wat zoveel betekent als dat je standvastig en volhardend moet zijn om ervoor te zorgen dat je jouw doelen haalt. Tja, dat je daar soms ook een beetje eigenwijs voor moet zijn staat buiten kijf. Want je zal niet de eerste zijn tegen wie de omgeving zegt dat iets je niet gaat lukken, maar La Taurina laat je zien dat dat wel lukt. Loyaal, ja dat zijn we zeker. Als je eenmaal bent opgenomen in onze community laten we je echt niet zo maar vallen.

Uit het hart

In La Taurina hoor je ook taurine, wat je misschien doet denken aan een energiedrankje, want daar zit inderdaad ook taurine in. Wat velen echter niet weten is dat taurine ook in je lichaam wordt gemaakt. Het is namelijk een organische stof die in zeer hoge concentraties wordt aangetroffen in je hart en in je spieren. Alles wat wij bij La Taurina doen komt ook vanuit ons hart. En je spieren? Nu komen we weer terug bij een eigenschap van het sterrenbeeld Stier; lichamelijke kracht, hierbij heb je echt wel je spieren nodig. En die spieren die worden zeker gebruikt tijdens onze intensieve padstrainingen. Maar taurine is ook aanwezig in de moedermelk en wordt toegevoegd aan babyvoeding. Hoe mooi is het dat je vanuit een rol als moeder La Taurina meegeeft aan je kinderen.

Kickboksen voor vrouwen

Maar wat heeft het nu met kickboksen te maken? De eigenschappen van het merk La Taurina, zoals lichamelijke kracht, standvastig en volhardend, zijn heel goed toe te passen in het kickboksen. Sinds La Taurina bestaat is het onlosmakelijk verbonden met het kickboksen voor vrouwen. Denk je dus aan vrouwen die kickboksen? Dan denk je vanaf nu aan La Taurina.

Kortom La Taurina is meer dan alleen een merk, meer dan kickboksen, meer dan de handschoenen of de kleding. La Taurina is een filosofie voor vrouwen, die je generatie op generatie meegeeft. La Taurina gebruikt kickboksen als basis om sterke vrouwen te creëren en jij kunt hier deel van uitmaken.

Recente blog artikelen

La Taurina op handelsmissie naar Suriname

La Taurina op handelsmissie naar Suriname

Van 2 t/m 5 november zouden wij deelnemen aan een handelsmissie naar Suriname. Tijdens het vierdaags programma zouden wij de mogelijkheid krijgen om ons bedrijf te presenteren op de United Caribbean Business Fair: de grootste zakenbeurs van de Guyana’s met 10.000...

Lees meer
Dé kickboksles voor vrouwen van La Taurina

Dé kickboksles voor vrouwen van La Taurina

Misschien is het je al opgevallen dat elke kickboksles voor vrouwen bij La Taurina een heel bijzondere naam heeft. In deze blog geven wij jou een kijkje achter de schermen en leggen we jou uit waar deze namen vandaan komen, wat ze betekenen en wat de lessen inhouden....

Lees meer